KOOP TIJD VOOR EEN BOEK

Op woensdag 6 juni ging ‘Koop tijd voor een boek’ van start. Tijdens vier actiemomenten in 2018 en 2019 willen we je graag warm maken een bezoek aan je boekhandel. Deze campagne wordt gecoördineerd door Boek.be en haar leden en komt tot stand dankzij de financiële steun van minister van Cultuur Sven Gatz.

De eerste twee actiemomenten  ‘Lees je de zomer in’ en 'Cheque nu je boekencheque' waren allebei een schot in de roos. Alle 35.000 boekencheques t.w.v. 5 euro werden in minder dan 10 dagen aangevraagd. En de gelukkigen vonden hun weg vlot naar de deelnemende boekhandels waar ze hun cheque konden verzilveren bij aankoop van boeken voor ten minste 20 euro.

In maart tijdens de Jeugdboekenmaand herhalen we de actie met de boekencheques, dit keer geldig bij aankoop van kinder- en jeugdliteratuur. Download hier je Boekencheque

Jeugdboekenmaand is een initiatief van Iedereen Leest. Meer info en alle initiatieven vind je op www.jeugdboekenmaand.be

In april 2019 organiseren we het Festival van de Boekhandel: gedurende de hele maand staan er signeersessies, workshops, lezingen, etc op het programma. Wens je op de hoogte te blijven van deze acties? Schrijf je dan onderaan in voor de nieuwsbrief.